Fundacja Rozwoju Kompetencji i Przedsiębiorczości PROAKTYWNI prowadzi nabór do XII edycji BEZPŁATNEGO projektu „Gotuj po hiszpańsku II” wspófinansowanego ze środków Europejskiego Funduszu Społecznego.
W ramach projektu można wyjechać na 60 dni do Walencji na kurs kuchni śródziemnomorskiej i praktyki w restauracjach. Wśród restauracji w których uczestnicy odbywają praktyki są restauracje z przewodnika Michelin oraz z gwiazdką Michelin. Przed wyjazdem jest zapewnione wsparcie językowe oraz odpowiednie przygotowanie do wyjazdu.
Projekt „Gotuj po hiszpańsku II”, to nie tylko projekt, który dotyczy rozwoju umiejętności zawodowych. Jak każdy projekt mobilnościowy rozwija wszechstronnie i motywuje do zmiany, inspiruje.
Jeśli masz 18-35 lat.
nie pracujesz, nie uczysz się.
Jeśli Twoją pasją jest gotowanie lub chcesz doskonalić swoje umiejętności w zawodzie KUCHARZ.
Zgłoś się już dziś!
http://gotujpohiszpansku.pl/zglos-sie/
Nie wymagamy formalnego wykształcenia gastronomicznego ani doświadczenia zawodowego.
Zapewniamy:
– KURS J. HISZPAŃSKIEGO i przygotowanie przed wyjazdem
– STYPENDIUM szkoleniowe i zwrot kosztów dojazdu na zajęcia
– PRZELOT i ZAKWATEROWANIE przez 60 dni w Walencji,
– KIESZONKOWE
– KURS KUCHNI ŚRÓDZIEMNOMORSKIEJ w szkole gastronomicznej
– PRAKTYKI w renomowanych restauracjach w Hiszpanii
– UBEZPIECZENIE
Jeśli chcesz dowiedzieć się więcej, odwiedź blog http://blog.gotujpohiszpansku.pl/, zobacz film i fotoreportaż pobytu w Hiszpanii: https://www.youtube.com/watch?v=Mztg48WMtyE
Projekt jest realizowany przez Fundację Rozwoju Kompetencji i Przedsiębiorczości PROAKTYWNI w partnerstwie z Zespołem Szkół Gastronomicznych w Krakowie i jest współfinansowany przez Unię Europejską ze środków Europejskiego Funduszu Społecznego.
Szczegółowe informacje o projekcie i formularz aplikacyjny dostępne są na stronie internetowej www.gotujpohiszpansku.pl oraz w Biurze Projektu: tel. 12 200 21 77, e-mail gotuj@fundacjaproaktywni.pl, Plac Gen. Władysława Sikorskiego 2, 31-115 Kraków